За нас

Открийте вашето вдъхновение да обзаведете дома си по най - уютния начин!

Ние вярваме, че всеки заслужава истинско качество - на трапезата си, в дома си във взаимоотношенията си. Затова имаме стриктна политика за подбор на доставчиците и Ви предоставяме подбран асортимент от мебели, които са практични, издръжливи и изработени с внимание към всеки детайл.

При нас ще откриете най-актуалните мебели и аксесоари за спалня, хол, кухня, дневна, детска,офис и градина. Наш квалифициран консултант ще Ви помогне да изберете най-подходящото обзавеждане за Вашия дом. Предлагаме практични, комфортни и естетически издържани маси за хол, маси за трапезария, ъглови и разтегателни дивани, столове за кухня, столове за трапезария, кухненски шкафове, секции, скринове, спални и спални комплекти, легла, гардероби и матраци от нисък и висок клас.

ТК Комфорт e официален вносител на Треска Мебел Трейд, Македония.

Треска Мебел Трейд ООД е компания, специализирана в производството на мека мебел и мебели от масив - трапезни маси и клубни маси. Моделите им са изработени от дървена конструкция и селекция от висококачествени материали. Със своето добре познато качество, компанията присъства на пазара от 1972 година. 

Последвайте ни и в социалните мрежи.

Бъдете в крак с най-новите събития в света на мебелите. Намерете ни под името "Мебели Комфорт". 

Посетете ни в нашят щоу рум , който ще откриете на адрес:

гр. Благоевград

ул. Перелик 16