Всички Категории

Вечерята е сервирана

21 септември 2021
Вечерята е сервирана

Някога питали ли сте се какво ви трябва за перфектната вечеря?

Разбира се преди това, трябва да имате кухня на която да я приготвите, маса на която да я сервирате и удобни столове, на които да седнете удобно и да се насладите на вкусната храна. Вашата кухня може да бъде изработена по индивидуален проект, а също така да бъде подредена от модулна система. Може да изберете маса от различни материали: стъкло, PDF, MDF, дърво и други. При нас ще намерите огромен избор на столове - различни по форма, цветове, шарки и материали.
Знаете ли, че кухнята в съвременния си вид всъщност съществува от скоро. Първата кухня е създадена през 18 век в древна Гърция и въпреки, че тя е представлявала просто огнище между четири тухлени стени, то само богатите са имали тази привилегия. Днес обаче повечето хора могат да обзаведат кухнята си както пожелаят. Тя може да бъде с различна функционалност, дизайн, размери и оборудване. Ние можем да ви предложим изработка на кухня по индивидуален проект, като вие сами да разпределите уредите в нея, да използвате различна цветова комбинация и форма.Развихрете фантазията си и ние ще създадем кухнята на мечтите ви! Ако обаче търсите по-лесно решение, заложете на стандартната кухня, при нас ще намерите многообразие на достъпни цени. Практичен вариант също са и кухненски модулни системи, ще имате различни конфигурации, така че да бъдете удовлетворени от решението което ще вземете.Обединяващ елемент в един дом е масата. Разнообразието на маси е голямо, то е обусловено от предназначението и функционалността им, от вида на използвания материал и от естетична гледна точка. Масата може да бъде разположена на много места в къщата: в кухнята и трапезарията, където да поднесете храната или да изпиете сутрешното си кафе на малката холна маса в дневната. Започнете деня си с усмивка, погледнете в сайта ни и изберете вашата маса! За да може кухнята да бъде практична и стилна едновременно, може да изберете маси с механизъм за регулиране на височината, които са удобни за различните дейности. За трапезария обаче, най-добрия избор е голяма маса с комплект столове отстрани, които трябва да изглеждат красиво и елегантно.

Столовете трябва да придават усещане за комфорт и уют, така че да можете да се насладите на всяко свое хранене. При избора на вашите столове, внимавайте как ще бъдат разположени спрямо другите мебели и големината на самата стая, така че тя да не изглежда, така сякаш е разхвърляна и неподредена.  В нашия онлайн магазин предлагаме голямо разнообразие от трапезни столове , по този начин имате възможността да изберете тези, които ще отговорят най-добре на вашите нужди и концепция за интериор.


Всички поръчки над 500 лв. се доставят безплатно до вашият дом!


Създайте перфектната вечеря, като се доверите на нас, насладете се на времето със семейство и приятели прекарано в уюта на вашия дом!
Открийте стил и комфорт на отлична цена, като се свържете с нас сега!

Още новини
Как да изберем идеалния диван?

Покупката на мека мебел за хола е една от водещите и основни стъпки в обзавеждането на дома.

7 декември 2022
3D ПРОЕКТИРАНЕ

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪКА ЗА ВАШИЯ ДОМ, ОФИС ИЛИ ХОТЕЛ

18 октомври 2021
Най-доброто за детската стая

Как да обзаведа стаята на детето си?

21 септември 2021
Елегантност и стил във вашата спалня

Задавали сте си въпроса как да обзаведете вашата спалня?

21 септември 2021
За матраците

Какъв матрак да избера?

21 септември 2021