Всички Категории

Трапезна маса AZALIA X

  • Марка: БИТТЕЛ
  • Кат. номер: Безплатна доставка за покупка над 500лв!

Трапезна маса AZALIA X

  • Марка: БИТТЕЛ
  • Кат. номер: Безплатна доставка за покупка над 500лв!
Цена
191,58 лв. 206,00 лв. -7%

ТРАПЕЗНА МАСА AZALIA X

  Масата Аzalia X е съвременно интериорно решение за трапезарията. Тя е изработена от МДФ плот със стабилни букови крака.   Модерен и изчистен дизайн Azalia X e компактна трапезна маса с изчистен, модерен дизайн и квадратна форма със заоблени ъгли. Буковите крака на масата придават свежест на нейната семпла визия и създават усещане за топлина и уют. Моделът се предлага с бял и черен плот, изработен от МДФ с гладко покритие, което се почиства бързо и лесно. Тези класически цветове могат с лекота да се впишат в различен интериор.          

Стабилна основа Трапезната маса Carmen Azalia X е изработена от висококачествени материали. Тя е лека, но изключително стабилна. Нейните овални крака от бук осигуряват надеждна и здрава опора, а модерната комбинация от естествено дърво и цветен плот ще внесе стил във вашата трапезария.      

  Перфектната комбинация Ако искате цялостна промяна в обзавеждането, не пропускайте да разгледате колекцията от трапезни столове на мебели Carmen. Azalia X може да се комбинира чудесно с трапезни столове с крака от бук.    

    Лесен монтаж Заедно със своята нова маса ще получите подробни инструкции за монтаж. С тяхна помощ бързо и лесно ще сглобите Azalia X, без да губите много време или да се нуждаете от чужда помощ.

Продукти от същата категория

Купи на изплащане
Купи на изплащане