Всички Категории

Прав диван ГАЛА двойка

  • Марка: Паралел

Прав диван ГАЛА двойка

  • Марка: Паралел
Цена
1 199,00 лв.

ЗДРАВ И УДОБЕН Диван ГАЛА 2-ка 

Диван ГАЛА е модел с дизайнерска линия, галеща сетивата на модерния клиент.

Променяща се визия и размер според избрания модел на подръчника, универсална лява/дясна ориентация, цвят и материя по избор от картел + механизъм за сън от ново поколение.

Седална част с височина, оптимизирана за хол или трапезария. Удобство, функционалност, здравина и непреходност познати на клиента от Дивани НАНИ.

Класическата дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за евтините дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма.

Комфортът се подсилва с употребата на сандвич от висококачествени материали с отворена клетъчна структура.

В диван Гала са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

Патентования потапящ механизъм за сън е надежден, удобен и лесен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалката нагоре и напред става лесно и почти незабележимо. Компенсиращи пружини спомагат за отваряне на удобната ракла с една ръка.

 

+

Продукти от същата категория

Купи на изплащане
Купи на изплащане