Всички Категории

Матрак Лаго

  • Марка: НАНИ

Матрак Лаго

  • Марка: НАНИ

Двулицев матрак Лаго е продукт от най-висок клас, проектиран и изработван от специалистите в бранша - матраци НАНИ. Ядрото му е с уникална структура, с която никой познат модел не може да се сравнява.

В сърцевината на Лаго се редуват слоеве, различни по твърдост, от патентованата от НАНИ ULTRAFLEX HR пяна, за която е характерна висока плътност. За постигане на оптимални ортопедични свойства, е добавен и слой POLYFLEX пяна, с по-висока степен на твърдост. Така създаденото седемзоново ядро, образува зони на комфорт, съобразени с индивидуалните нужди на всички части на тялото.

Термочувствителната мемори пяна, следва перфектно вашите извивки и създава усещане за лекота, снемайки цялото напрежението от тялото и ума. Заради насложените пластове пяна, във вътрешността се създават перфектни условия за свободно циркулиране на въздуха. Така вашият матрак се предпазва от замърсявания и вредители.

Калъфът на матрак Лаго е създаден от 100% памук, съчетан с силиконизирани влакна, обработени антибактериално. Допирът до него е гарантирано нежен и не предизвиква кожни раздразнения и дихателни проблеми, поради липсата на вредни вещества. За оптимално хигиенична среда, калъфът е оборудван и със специална лента, позволяваща на ядрото на се проветрява, както и с цип - за по-лесно сваляне и отлична поддръжка!

Матрак Лаго - разрез

Характеристики на матрак Лаго:

  • Седемзоново ядро, изградено от различни по твърдост слоеве ULTRAFLEX пяна
  • Твърда POLYFLEX пяна за максимум ортопедичност
  • Термоактивна мемори пяна за максимална отмора - 4 см.
  • Памучен калъф дишаща лента и цип
  • Антиалергичен, антибактериален

 

Матрак Лаго -твърдост

 

Продукти от същата категория

Купи на изплащане
Купи на изплащане