Всички Категории

Матрак Favourite Nova Orthopedic

  • Марка: ТЕД

Матрак Favourite Nova Orthopedic

  • Марка: ТЕД
Цена
392,00 лв.

Двулицев матрак Favourite Nova Orthopedic Матраци ТЕД представят топ продукт - двулицев матрак Favourite Nova Orthopedic.

Това е практичен модел, предлагащ висок комфорт – бестселър в този клас модели.

Конструкцията е наградена със 100 точки за високо качество от лаборатория LGA, Германия. Матракът е съставен от повече от 500 броя мултипокет пружинки на кв.м, опаковани отделно, създаващи 7 зони на комфорт. Те отвръщат на движенията на тялото, без да пренасят усещането върху съседната площ на матрака. За по-високо ниво на комфорт в дамаската на модела е прошит мемори слой. 

Матрак Favourite Nova Orthopedic - схема

Текстилът е TED Balance, който е преминал антистатично третиране, допринася за допълнителна мекота и удобство при допир с кожата.

Матрак Favourite Nova Orthopedic е регистриран като медицинско изделие от Изпълнителната Агенция по Лекарствата към Министерството на здравеопазването и се препоръчва за потребители, страдащи от проблеми в гърба и кръста, за лежащо болни, както и за напълно здрави хора, търсещи повече комфорт.

Двулицев матрак Favourite Nova - разрез    

Матрак Favourite Nova Orthopedic е определен като "пасивен" матрак, който не се движи, но успешно се адаптира по извивките на тялото и равномерно разпределя тежестта му.  

Продукти от същата категория

Купи на изплащане
Купи на изплащане