Всички Категории

Еднолицев матрак Lavender Duo

  • Марка: ТЕД

Еднолицев матрак Lavender Duo

  • Марка: ТЕД
Цена
289,50 лв. 579,00 лв. -50%

Еднолицев матрак Lavender Duo е модел на матраци ТЕД, който не само ще ви осигури приятни сънища, но ще Ви обвие в разкош, с помощта на революционната си дамаска с нанокапсули, отделящи деликатен мирис на лавандула, чиито лечебни свойства са познати от векове!

Лавандулата е естествено болкоуспокояващо средство, лекуващо мигрени, главоболия, зъбобол или различни рани по тялото. Ароматът на растението успокоява ума и сетивата, отпуска мускулите и сваля напрежението, предразполагайки организма към по-лесно заспиване, затова е добро решение при борбата с безсънието.

Еднолицев матрак Lavender Duo - позиция за сън

Нанокапсулите в дамаската са изключително нежни към кожата, помагайки за регенирането и. Лавандулата е с мощно антибактериално действие, безпроблемно прогонва микроорганизми, акари и вредители.

Ядрото на еднолицев матрак Lavender Duo се състои от ортопедична мулти покет система, оформяща най-подходящата поза за гръбначния стълб и осигуряваща множество независими опорни точки.

Допълнително усещане за лукс създава термочувствителната мемори пяна, която се оформя спрямо извивките на тялото и подпомага максимална релаксация.

Дамаската на модела е изработен от висококачествен памучен материал, съдържащ нанокапсули, освобождаващи аромат при допир.

С еднолицев матрак Лавендър Дуо здравословният сън и щастливото събуждане са гарантирани!

Предлага се и във вариант двулицев матрак Lavender Duo.

Еднолицев матрак Lavender Duo - разрез

Предимства на матрак Lavender Duo:

  • Multi pocket spring system (408 бр./m2) – пружини, индивидуално опаковани в джобчета от нетъкан текстил, осигуряващи стабилност и ортопедичност 2,5 см;
  • Мемори пяна – термочувствителен материал, създаващ неповторимо усещане;
  • Високоеластична пяна за максимален комфорт;
  • Издръжлива вградена рамка от естествен дървен материал;
  • Антибактериален и противоалергичен;
  • Аромат с успокояващо действие;

Продукти от същата категория

Купи на изплащане
Купи на изплащане