Всички Категории

Еднолицев матрак Дъга

  • Марка: МАТРО

Еднолицев матрак Дъга

  • Марка: МАТРО
Цена
207,00 лв. 414,00 лв. -50%

Еднолицев матрак Дъга

 

Брандът матраци Mattro предлага богато портфолио от спални, матраци и аксесоари, които да осигурят комфортни нощи на всеки потребител. Отлично познавайки нуждите ни, що се отнася до пълноценната почивка, фирмата предлага еднолицев матрак Дъга, с гарантирано най-ниска цена на пазара.

Моделът е със сърцевина от удобна, плътна полиуретанова пяна, която се грижи гръбнакът да заеме на правилната позиция, което предпазва от болка или схващания.

Ортопедичността на еднолицев матрак Дъга, обусловена от плътността на пяната, прави моделът изключително подходящ както за деца, които имат нужда от подкрепа в областта на гърба, така и за възрастни с проблеми в областта на гърба и кръста, или такива, които предпочитат да спят на по-твърда повърхност.

Еднолицев матрак Дъга е с висококачествена дамаска от полиестер, чийто цвят може да варира, в зависимост от наличността към момента, което е причина за името на модела.

Текстилът е обработен така, че да не допуска поява на алергени и микроорганизми, а структурата на ядрото позволява постоянна циркулация на въздуха за максимално хигиенична среда.

Матракът е снабден с вградена подматрачна рамка от сух чамов материал, към която лесно може да се захване повдигащ механизъм за оптимално ползване на подматрачното пространство.

 

 

Еднолицев матрак Дъга - разрез

 

 

Характеристики на еднолицев матрак Дъга:

  • Сърцевина от плътен, дишащ пенополиуретан
  • Ортопедична подкрепа на гръбначния стълб
  • Антибактериална полиестерна дамаска 
  • Издръжлива подматрачна рамка, съвместима с повдигащ механизъм
  • Височина - 18 см/ +-2 см

Продукти от същата категория

Купи на изплащане
Купи на изплащане