Всички Категории

3D ПРОЕКТИРАНЕ

18 октомври 2021
3D ПРОЕКТИРАНЕ

 

Имате визия за интериорен дизайн, която искате да оживите!

 

Реконструирате сегашното си пространство или се премествате в нов дом!

 

 

Вие имате точна и ясна концепция за инетриор. Вместо да търсите безкрайно, можете да проектирате пространството, точно така, че да отговарят на вашия стил, нужди и начин на живот. За да е възможно това можете да се доверите на нашия професионален екип. Ние можем също да помогнем в избора на точни форми, цветовете, текстури и детайлите, за които имате колебание, така че да внесете максимален комфорт във вашия дом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ВИЖТЕ ЧАСТ ОТ НАШИТЕ РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ - ТУК!

 

 

 

КАКЪВ Е ПРОЦЕСА СНАС?

 

 

 

Периодът на изработката на поръчкова мебел варира в зависимост от заетостта, от значение е също сложността на проекта и наличието на необходимите производствени суровини. При всяка поръчка на мебели процесът преминава през няколко етапа:

 

  • Проектиране
  • Изчисляване габаритите на изделието
  • Закупуване на материалите и преминаване към производствена дейност
  • Сглобяване на отделните детайли
  • Монтаж

 

Проектът е началната фаза на изготвянето на поръчкови мебели. На този етап почти всичко зависи от самия клиент. Той е този, който генерира идеи, споделя ги с производителя и прави корекции в скиците. Но преди директното развитие на проекта, дизайнерите задължително посещават къщата на клиента, инспектират пространството и изучават неговите характеристики.

След одобрение на проекта се пристъпва към изготвяне на необходимите изчисления, касаещи всички детайли. По изчисленията се изготвят шаблони за разкрояване на материала и се планира начинът на сглобяване на отделните детайли. Етапът е особено важен, защото тогава се изчислява и разхода на материала.

Едва след този етап на поръчителя може да се даде окончателна ценова оферта. Именно в тази фаза могат да се планират и по-нататъшните взаимодействия с монтажниците, защото готовите части ще бъдат сортирани по размери и модули. Следователно по този начин целият производствен процес ще се ускори.

Един от основните етапи е самото изработване на мебели по поръчка. Закупуват се основните суровини (ламинирано ПДЧ / МДФ или масивна дървесина за корпуса на мебелите), заедно с необходимите аксесоари (водачи, панти, дръжки, повдигащи механизми, корнизи). Следва производството на фасадата на модулите.

Впоследствие специалистите пристъпват към оформяне на частите въз основа на разработените чертежи. То включва допълнително детайлизиране и изрязване на шаблоните. Пробиват се отвори и се правят канали, плоскостите се окантяват. Сглобяването на корпуса се случва след изрязване на плоскостите по направения шаблон.

Залагайки на обзавеждане по поръчка, клиентите ни се възползват от възможността за професионалното им монтиране в техните домове. Работейки основно по крупни проекти, рядко се налага да предоставяме изделията в напълно готов, сглобен вид. По голямата част от модулната мебел не може да мине през вратите в сглобено състояние. За радост на нашите клиенти, монтажът е услуга, която се предлага от нашата компанията ни и той винаги е договорен предварително в цената.

Още новини
Как да изберем идеалния диван?

Покупката на мека мебел за хола е една от водещите и основни стъпки в обзавеждането на дома.

7 декември 2022
Най-доброто за детската стая

Как да обзаведа стаята на детето си?

21 септември 2021
Вечерята е сервирана

Kакво ви трябва за перфектната вечеря?

21 септември 2021
Елегантност и стил във вашата спалня

Задавали сте си въпроса как да обзаведете вашата спалня?

21 септември 2021
За матраците

Какъв матрак да избера?

21 септември 2021